Prospect-ryhmä

Suljettu koulutuksellinen ryhmä kaikille mielenterveysomaisille järjestetään Jyväskylässä Tapionkadun toimistolla tammi-helmikuun aikana. Maksuton ryhmä kokoontuu kerran viikossa pääosin maanantai-iltaisin seitsemän viikon ajan. On tärkeää, että ryhmäläiset pystyisivät osallistumaan säännöllisesti ryhmätapaamisiin, koska ryhmässä käsiteltävät aiheet pohjautuvat aikaisemmin ryhmässä käsiteltyihin teemoihin. Ryhmän aloitus- ja päätösajoista sovitaankin yhteisesti infoillassa ma 10.1. klo 17-18. Osallistuminen infoiltaan ei sitouta osallistumaan ryhmään. Tule rohkeasti kuulemaan tarkemmin, mistä Prospectissa oikein on kyse!

Prospect on vertaistukea tarjoava ryhmämalli, joka on kehitetty eurooppalaisten omaisjärjestöjen liitto EUFAMIssa. Ryhmään osallistuminen tukee omaisten hyvinvointia lisäämällä itseluottamusta ja jaksamista sekä parantamalla heidän elämänlaatuaan. Tutkimukset osoittavat myös, että ryhmään osallistuminen lisää selviytymisvalmiuksia ja elämänhallinnan taitoja. Ryhmässä vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia ryhmää varten luotujen tehtävien avulla. Mallissa käydään läpi kymmenen eri osiota, joiden teemoja ovat mm. stressin ja paineiden tunnistaminen, surutyö, selviytymistaidot, tukiverkosto ja tavoitteiden asettaminen. Voit löytää itsellesi uusia voimavaroja, selviytymistaitoja ja tukiverkostoja.

Ryhmää ohjaavat koulutetut vertaisohjaajat Marita ja Maria.

Ilmoittautuminen 3.1.2022 mennessä Anskulle. Tervetuloa!

Ryhmä kokoontuu aina tammi-helmikuun aikana pääosin maanantai-iltaisin sekä ryhmän kanssa erikseen sovittavina ajankohtina.

  • Ma 10.1. klo 17-18 Infoilta
  • Ma 17.1. 
  • Ma 24.1.
  • Ma 31.1.
  • Ma 7.2. 

Kenelle?

Kaikille mielenterveysomaisille.

Puolisot, Vanhemmat, Sisarukset, Ystävät, Muu läheinen

Milloin?

10.1.-7.2.2022

Missä?

Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry
Tapionkatu 4 A 5, 3. krs, Jyväskylä

Näytä kartalla

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Ansku, p. 050 538 7633 (ma – pe klo 9.00 – 15.00) ja [email protected]

Muut ryhmät

Vertaisryhmät

Pin It on Pinterest