Tietoa yhdistyksestä

Tarjoamme tietoa sekä maksutonta keskusteluapua kaikille, jotka ovat huolissaan läheisen psyykkisestä oireilusta tai sairaudesta.

Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry on vuonna 1993 perustettu omaisyhdistys, joka toiminnallaan edistää omaisten hyvinvointia, kun perheessä tai lähipiirissä joku oireilee tai sairastaa psyykkisesti.

Yhdistys tarjoaa tietoa sekä maksutonta omaisneuvontaa kaikille, jotka ovat huolissaan läheisensä mielenterveydestä. Yksilöllisen keskusteluavun lisäksi yhdistyksen tärkeitä toimintoja ovat erilaiset vertaistukiryhmät, avoimet teemaillat, koulutukset sekä virkistystoiminta.

Yhdistys pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan Keski-Suomen alueen mielenterveyspalveluihin korostaen omaisnäkökulmaa perheen pärjäävyyden edistämisessä. Yhdistys toimii yhteistyössä kuntien, mielenterveystyötä tekevien viranomaisten ja ammattilaisten, asiantuntijoiden sekä järjestöjen kanssa.

Yhdistyksessä on 220 jäsentä ja lisäksi useita vapaaehtoistoimijoita. Päätösvaltaa yhdistyksessä käyttää omaisista ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista koottu hallitus. 

Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry on osa omaisyhdistysten valtakunnallista verkostoa, johon kuuluu 17 jäsenyhdistystä.

 

Voit tutustua FinFami Keski-Suomen strategiaan tästä.

Toimintasuunnitelmaan vuodelle 2022 pääset tutustumaan tästä.

Yhdistyksen säännöt löydät täältä.

Voit tutustua kaikkien FinFamien yhteiseen strategiaan tästä.

 

 

Hallitus 2022

Puheenjohtaja:

Merja Pihlajasaari

Varapuheenjohtaja:

Johanna Moilanen

Jäsenet:

Asko Husso
Irma Heiskanen
Marita Räisänen
Pekka Kaunismaa
Tuija Ketola

Varajäsenet:

Anne-Helena Lahtinen
Jarmo Nahkamäki

Pin It on Pinterest