Vertaisryhmät

Avoimissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Avoimissa ryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vertaisohjaaja.

Ryhmiin tulee ilmoittautua vuorokautta ennen, ellei toisin mainita.

Puolisoryhmä

Puolisoryhmä on tarkoitettu monenlaisissa elämäntilanteissa oleville, joita yhdistää puolison mielenterveyden ongelmat. Tule jakamaan arjen iloja, suruja ja haasteita, kun oma puoliso sairastaa.

Lapsiperheryhmä

Lapsiperheryhmä on tarkoitettu perheille, jossa on alaikäisiä lapsia ja toinen vanhempi on sairastunut tai oireilee psyykkisesti. Puolison sairastuessa koko perhe tarvitsee tukea. Tule jakamaan lapsiarjen iloja, suruja ja haasteita, kun oma puoliso sairastaa.

Sisarusryhmä

Onko sisaruksesi sairastunut psyykkisesti? Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti sisaruksen sairastumiseen liittyvistä kokemuksista ja tunteista.

omaisten olohuone

Omaisten olohuone on kaikille avoin vapaamuotoinen ryhmä, jossa keskitytään keskusteluun ja ihmisten arvokkaaseen kohttamiseen.

Vertaisryhmä verkossa

Kaikille avoin vertaisryhmä verkossa. Ryhmä korvaa viime keväänä Muuramessa alkaneen ryhmän. Tule mukaan jakamaan arjen iloja ja suruja ja haasteita, kun oma läheinen sairastaa psyykkisesti.

nuorte

Nuorte-ryhmä on tarkoitettu psyykkisesti sairastuneen nuorten ja nuorten aikuisten omaisille ja läheisille.

Keuruun omaisryhmä

Keuruun omaisryhmän tapaamiset järjestetään syksyllä 2021 Lehtiniemen palvelutalon takkahuoneella. Tule mukaan jakamaan arjen iloja ja suruja ja haasteita, kun oma läheinen sairastaa psyykkisesti.

Lue lisää

Pin It on Pinterest