Tilaa yhdistysesittely

Eikö FinFamin toiminta ole vielä tuttua? 
Ei hätää. Tulemme enemmän kuin mielellämme kertomaan yhdistyksestä ja toiminnastamme paikan päälle tai etänä. 

Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry tekee yhteistyötä kuntien, sote-palveluiden, seurakuntien, järjestöjen, yksityisen sektorin ja juuri Sinun kanssa. Tilaa meidät maksuttomalle vierailulle kertomaan yhdistyksestä, toiminnasta ja mielenterveysomaisten asioista. Pidämme esittelyjä myös etäyhteyksillä. Lisäksi luennoimme ja koulutuamme mielellämme sekä teemme uusia yhteistyöavauksia. Ole siis rohkeasti yhteydessä ideasi kanssa!

Tarkoituksenamme on jakaa tietoutta ja tarjota apua ammattilaisille, jotta aikanne riittäisi paremmin sitä eniten tarvitseville. Huomioimalla mielenterveysomaiset ja -läheiset sekä ohjaamalla heitä järjestömme toiminnan pariin, tuette samalla mielenterveyskuntoutujaa. Vain hyvinvoiva ihminen jaksaa auttaa muita. Tärkeää on, että psyykkinen oireilu opitaan näkemään myös läheisiin ja omaisiin vaikuttavana asiana. Oletko sinä muistanut kysyä myös sairastuneen läheiseltä, miten hän ja perhe jaksavat? Moni saattaa salaa pelätä sairastuvansa itse ja he tarvitsevat tietoa, mitä vaikutuksia sairaudesta on itselle, perheelle ja läheisille sekä kenelle voi puhua ja mistä saa apua. Tiedon avulla pyrimme vähentämään psyykkisten sairauksien aiheuttamaa häpeää ja salailua yhteiskunnassa sekä saamaan ammattilaisia tunnistamaan ja huomioimaan myös mielenterveysomaiset.

Jos sinulla on tiedossa tarve uudelle omaisryhmälle, koulutukselle tai tapahtumalle, olemme mielellämme kanssasi kehittämässä toimintaamme paremmaksi.

Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin juuri teille sopiva kokonaisuus! 

Ota yhteyttä

Hanna Jylhä-Natri
Hanna Jylhä-Natri

Toiminnanjohtaja

Pin It on Pinterest