Äänekosken uusi vertaistukiryhmä on avoin kaikille mielenterveysomaisille. Jos olet huolissasi läheisesi psyykkisestä oireilusta, saat vertaistukiryhmästä tietoa, tukea ja toivoa tilanteeseesi. Voit olla puoliso, sisar, vanhempi, nuori, ystävä tai vaikka työkaveri. Mielen sairaudet koskettavat meitä kaikkia! 

Kun yksi sairastuu, monen maailma muutttuu. Äänekosken avoimessa vertaistukiryhmässä mielenterveysomaisilla ja -läheisillä on mahdollisuus tavata toisiaan turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissa. Vain toinen saman kokenut voi ymmärtää tunteesi ja kokemuksesi. Jokaisen tarina on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Vertaistukiryhmässä voit jakaa juuri sen verran kuin itse haluat ja jaksat. Alkuun voit tulla myös vain kuuntelemaan. Ryhmätoiminnan periaatteita ovat luottamuksellisuus, sallivuus, tasa-arvoisuus ja kunnioitus.

Ryhmästä saat vertaistukea ja vinkkejä omaan jaksamiseen. Ryhmää ohjaa FinFami Keski-Suomen työntekijä Jenni Uusitaival. Avoimeen ryhmään olet tervetullut ensikertalaisena ja kertaluontoisesti. Ilmoittauduthan aina kuitenkin edelliseen perjantaihin mennessä. Ryhmä on maksuton ja tarjoamme aina kahvit/teet ja pientä purtavaa.

Ryhmä kokoontuu Ääneseudun Ilonan tiloissa (Kotakennääntie 2, Äänekoski) kerran kuussa maanantai-iltaisin seuraavasti:

  • Ma 24.1. klo 16-17.30
  • Ma 21.2. klo 16-17.30
  • Ma 21.3. klo 16-17.30
  • Ti 19.4. klo 16-17.30 (Huom. Pääsiäismaanantain vuoksi poikkeuksellisesti tiistai-ilta)
  • Ma 16.5. klo 16-17.30

Lisätiedot ja yhteydenotot

Hanna Jylhä-Natri
Hanna Jylhä-Natri

Toiminnanjohtaja

FinFami Keski-Suomen muuta toimintaa

Pin It on Pinterest