Oletko jo kyllästynyt spagettiin ja nakkikastikkeseen?
Onko jauheliha keittiössä jo liiankin tuttu juttu?
Tuntuuko arkinen ruuanlaitto raskaalta?

 

– Tule oppimaan uutta ruuanlaitosta Marttalaan!

 

Kotitalousasiantuntija Hanni Kuronen Keski-Suomen Martoilta antaa meille uusia ajatuksia arjen taitoihin ja viisaimmat vinkit keittiöön. Samalla omaistyöntekijämme Anne-Riitta Merta muistuttaa meitä omaisen omasta ajasta ja jaksamisesta. Vertaisten kanssa keittiössä touhutessa on helpompaa keskustella omasta omaistilanteesta ja saada vertaistukea toisilta. Arjesta voi selvitä kuormittavassakin elämäntilanteessa, ja ruualla on arjessa aina oma paikkansa. Terveellinen ruoka auttaa voimaan hyvin ja ruuan ympärille on hauskaa kokoontua koko perheen voimin. Samalla on mukava vaihtaa päivän kuulumiset ja aktivoida koko perhe uuden reseptin kokeilemiseen. Lapsetkin voivat osallistua vihannesten pesemiseen, ruuan sekoittamiseen ja paloitteluun oman tasonsa mukaan. Ja sanoopa joku tien läheisen sydämeen kulkevan vatsan kautta. Kukapa ei hyvästä ruuasta pitäisi! Ja kuka ties, ehkäpä yhteinen tekeminen keittiössä avaa uusia juttuja muuhunkin arkeen?

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa Marttalassa (Yliopistonkatu 11, Jyväskylä). Keittiöön mahtuu kahdeksan kokkailijaa. Ryhmäkerran päätteeksi syömme yhdessä laittamamme ruuan.

ti 11.1. klo 12-15

ti 18.1. klo 12-15

ti 25.1. klo 12-15

ti 1.2. klo 12-15

Kurssi on osallistujille maksuton. Ilmoittautumiset 5.1.2021 mennessä: [email protected] tai Anskulle 050 538 7633.

Pin It on Pinterest