FinFami Keski-Suomen syksy alkaa uusin askelin, kun uutena toiminnanjohtajana aloittaa 1.9. Hanna Jylhä-Natri. Lämpimästi tervetuloa Hannalle!

On tullut aika kiittää yhteisistä askelista vuoden sijaisuuteni aikana

Muistatko, kun… Entä silloin, kun… Se kohtaaminen jäi mieleen, kun… Voisinpa palata siihen hetkeen, kun… Vuosi on mennyt nopeasti, ja viimeiset viikot toiminnanjohtajan sijaisuudessani ovat olleet täynnä muistoja. Niinhän siinä usein käy, että aika kuluu kuin siivillä, kun on mielekästä tekemistä, hyvää seuraa ja merkityksellistä toimintaa. Sain kulkea hetken pieniä askeleita monen teistä rinnalla. Kiitos luottamuksesta, yhteistyöstä ja muistoista, joita en unohda koskaan. Paljon jäi vielä toteuttamatta, sanoja sanomatta ja askeleita ottamatta. Toivottavasti tästä on kuitenkin seuraavan hyvä jatkaa askeleita eteenpäin.

Anskun kanssa olemme ottaneet ensiaskeleita FinFamin maailmaan ja mielenterveysomaistyöhön. Yhteiselle matkalle oli hyvä hypätä viime elokuussa, kiitos Keskusliiton ja koko FinFami-perheen tuen. Anskun matkaseura on ollut korvaamatonta. Vuoden matka on ollut upeampi kuin osasin etukäteen kuvitellakaan. Olen päässyt hyödyntämään matkalaukussani olevia taitoja laajasti sekä järjestötyön että sosiaali- ja terveysalan osaamisalueilta. FinFami Keski-Suomen toimintaa kehittäessä, olen samalla oppinut myös paljon uutta. Järjestötehtävät ovat siitä mukavia, että itse asiakastyön ja toiminnan lisäksi olen päässyt tekemään strategista kehittämistä, verkkosivu-uudistusta, monipuolista markkinointia ja viestintää sekä uusia yhteistyön avauksia. Olen kovin kiitollinen lämpimästä vastaanotosta, jonka sain niin omaisilta kuin verkostoiltakin. Positiivinen palautteenne työstäni kantaa pitkälle uusiin haasteisiin. Mihin askeleet seuraavaksi vievät, on vielä avoinna. Ensin kuitenkin nautitaan Suomen kesästä ja lomasta. Toivottavasti kohtaamme tulevaisuudessa vielä monen teistä kanssa!

Pian on aika jättää ”FinFamiKSin saappaat” eteiseen ja antaa ohjat seuraavalle. Lämpimästi onnea ja tervetuloa, Hanna!

Muistorikkain ja kiitollisin terveisin:
Jenni

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Hanna Jylhä-Natri
Hanna Jylhä-Natri

Toiminnanjohtaja 1.9. alkaen

FinFami Keski-Suomen toimintaa

Pin It on Pinterest